Nikin blogi: Kemoran kisan yhteenveto

Julkaistu: 17.06.2016

6414_small.jpeg

Moikka kaikille, 

Nyt on kauden toinen osakilpailu takana ja ollaan Vetelistä palaamassa takaisin kohti Lappeenrannassa koittavaa inttiarkea. Viikonloppu vietettiin Vetelissä erittäin kosteassa säässä ja ensimmäistä kisalähtöä lukuun ottamatta kaikki sessiot vedettiin läpi märällä radalla. Ensimmäisessäkin lähdössä radalla oli kosteutta, mutta ajat olivat toiseen lähtöön verrattuna huomattavasti parempia. Olosuhteet eivät kuitenkaan tänä viikonloppuna tarjonneet saumaa rataennätyksen haastamiseen avausviikonlopun tapaan.

Erityisesti aika-ajoissa rata oli niin märkä, etten nähnyt järkeväksi ottaa riskejä kaatosateisessa kelissä. Muutaman kierroksen perusteella lähtöpaikaksi määräytyi toinen lähtöruutu ja kilpailuihin lähdettiinkin luottavaisin mielin, sillä vauhtia jäi varmasti varastoon.

Ensimmäinen kisa tosiaan mentiin niin sanotussa puolihullussakelissä ja sain hyvän lähdön kakkospaikalta. Onnistuin repimään takana tuleviin selvän eron ja ajoin varmasti kärjessä maaliin turhia riskejä ottamatta. Toinen lähtö tapaili ensimmäistä. Hyvä lähtö, ero takana tuleviin ja maaliin kärkipaikalla.

Viikonloppu oli kokonaisuudessaan erinomaista sadekelin treeniä ja harvoin pääsee näin paljon sateella ajamaan. Positiivista oli myös se ettei sateella ajaminen ole ikinä tuntunut yhtä hyvältä.

Nyt palataan Lappeenrantaan ja armeijan palvelukseen. Kausi jatkuu Virossa heinäkuun toisena viikonloppuna ja toivottavasti silloin olosuhteet ovat hieman aurinkoisemmat!

Suurkiitos jälleen kaikille vauhdissa mukana oleville, tiimille, sponsoreille ja mekaanikoille!

Hyvää kesää kaikille ja palaillaan asiaan!

- Niki #18