Nikin blogi: Auto24Ringiltä kotiintuomisina tuplavoitto

Julkaistu: 10.07.2016

_95A1676-(ZF-4839-55468-1-001).jpeg

Moikka,

Nyt on Viron kisaviikonloppu ajettu ja tässä raporttia viikonlopun etenemisestä. Tosiaan ensimmäistä kertaa kisaviikonloppuna oltiin Viron radalla ajamassa ja vastuskin oli erittäin kova!

Perjantaina treeneissä minulla oli pieniä hankaluuksia pyörän säätöjen kanssa, mutta kuitenkin parempaan suuntaan saatiin kehitettyä treenipäivän edetessä. Tiedossa oli, että kovaa pitää ajaa, sillä Hannes Soomer on kova kotiradallaan Auto24ringillä. Ihan hyvä tuntuma jäi vikasta treenistä ja hyvällä mielellä pystyi lähteä lauantaipäivään!

Lauantaina aika-ajoissa en saanut sellaista syöttöä päälle, että olisin saanut yhden kovan ajan! Kuitenkin positiivista oli, että suht kovia aikoja tuli monta putkeen. Aika-ajosta lopputulokseksi jäi kakkospaikka. Pyörä tuntui hyvältä, joten hyvällä fiiliksellä lähdettiin kisaan!

Ekassa kisassa otin todella hyvän startin ja johdin kisaa, Hannes kuittasi kuitenkin ohitse heti ekalla kierroksella. Ajaminen tuntui todella hyvältä, joten päätin seurata miten Hannes ajaa, mutta vain muutaman kierroksen päästä tuli punanen lippu.

Uusintastartissa otin hyvän lähdön ja johdin koko kisaa, Hannes yritti tokavikalla kierroksella ohittaa, mutta kuitenkaan ohitusyritys ei onnistunut, joten johdin kisan loppun asti. Maalissa eroa jäi 2 sekuntia!

Sunnuntaina kisassa oli todella kovaa vääntöä Hanneksen kanssa neljän kierroksen ajan, ajettiin todella kovia kierrosaikoja. Kilpailu keskeytettiin kuitenkin punasella lipulla, koska taivaalta alkoi tihutella vettä. Uusintastartti ajettiin sateella ja johdin koko kisan ylivoimaisesti maaliin saakka. Eroa maalissa seuraavaan kertyi 15 sekuntia!

Todella hyvä viikonloppu kaikin puolin, pyörä toimi ja ajaminen tuntui todella hyvältä! Myös Hanneksen vastus teki hyvää sillä tänävuonna ei ole kilpaa vielä päässyt ajamaan kunnolla! Kiitos tiimille ja sponsoreille. Elokuun puolella jatketaan SM-sarjaa Alastaron moottoriradalla.