Nikin blogi: Kausi avattu onnistuneesti Cartagenan testeissä

Julkaistu: 01.02.2017

2017-01-30-PHOTO-00001067.jpeg

Kausi on nyt polkaistu käyntiin Espanjassa Cartagenan radalla, jossa ajoimme Kallio Racingin kanssa nelipäiväiset testit. Avaamme kauden Australiassa ja Thaimaassa viime vuoden mallilla pyörästä, joten myös testit ajettiin R6:n edelliskauden mallilla. Pyörään totuttelu ei siis sinänsä ottanut aikaa, mutta totta kai talven jälkeen ajotuntuman hakemisessa menee oma aikansa.

Sieltä se rupesi ajotuntuma kuitenkin pikkuhiljaa löytymään ja loppua kohden ajo kulki jo todella mukavasti. Ja olihan se taas hienoa päästä pienen tauon jälkeen tositoimiin. Oli myös mahtavaa tavata tulevan kauden tallikaveri Sheridan, joka osoittautui heti ensitapaamisesta lähtien loistotyypiksi.

Testeistä jäi todella hyvä maku, ajaminen ja pyörä kehittyi joka päivä parempaan suuntaan ja lopputulos oli mieleinen. Tästä on hyvä jatkaa Australiassa ajettaviin testeihin ja kisoihin!

Huomenna otetaan suunnaksi moottoripyöräilevän Suomen talven kohokohta eli MP-messut. Löydät minut viikonlopun aikana Yamahan, Shoein ja Imatran Moottorikerhon osastoilta. Moikataan kun tavataan!

- Niki #66