Nikin blogi: Imolan kisa päättyi kaatumiseen

Julkaistu: 17.05.2017

IM_NIKI_IMOL0755.jpeg

Moikka kaikille,

Se on Imolan kisaviikonloppu nyt takana päin ja fiilikset eivät luonnollisestikaan ole maailman parhaat. Harmittaa erityisesti tiimin puolesta, kun pistetilille merkattiin nolla tämän viikonlopun osalta. Warm upissa ajo tuntui hyvältä ja koko ajan oli sellainen fiilis, että ajo lähtee kulkemaan paremmin ja paremmin myös verrattuna lauantaihin ja perjantaihin. Itse kisassa oli tosi paljon hämminkiä ja muutaman punaisen lipun jälkeen startti aikataulutettiin kokonaan uudelleen myöhemmäksi iltapäivään.

Sain kisassa kuitenkin ihan hyvän lähdön ja nousin muutaman sijan kympin porukan tuntumaan. Ulostulot tuottivat meikäläiselle kisan aikana eniten ongelmia ja sitten yhtäkkiä perä lähti ulostulossa alta, siinä ei ehtinyt kissaa sanomaan ja homma oli siinä. Itseäni vähän epäilyttää oliko radalle jäänyt jotain, koska lähtö tuli kun salama kirkkaalta taivaalta, mutta se on nyt tässä kohtaa turhaa spekulaatiota.

Nyt käsitellään tämä harmitus ja rakennetaan uutta virettä Doningtoniin.

Kiitos taas tiimille ja mekaanikoilla, jotka tekivät tosi hyvää työtä koko kisaviikonlopun vaikka vaikeuksiakin kohdattiin. Täältä noustaan, suunta on vain ylöspäin ja mieli sen suhteen on luottavainen!”

- Niki #66