Nikin blogi: Misanon kisa päättyi kaatumiseen alkukierroksilla

Julkaistu: 23.06.2017

ITMS2938.jpeg

Moikka kaikille,

Juhannusta pukkaa ja Supersportien MM-kausikin on saavuttanut puolenvälin ja tuon merkkipaaluna toimi tällä kaudella Misanossa ajettu osakilpailu viime viikonloppuna. Tässä yhteenvetoa viikonlopun etenemisestä.

Misanossa perjantain treenipäivä oli meille hankala ja mukaan mahtui niin teknisiä ongelmia kuin toisessa treenissä sattunut kaatuminenkin. Lauantaina löysimme parempaa suuntaa sekä pyörän että ajamisen osalta vaikkakin sijoituksista löytyi edelleen parantamisen varaa. Tältä pohjalta sunnuntailta lähdettiin kuitenkin hakemaan nousojohteista kisaa. 

Kisasta ei valitettavasti jäänyt kuitenkaan käteen pettymystä kummempaa. Neljännellä kierroksella toinen kilpailija ajoi perääni jarrutuksessa ja kisa oli siinä. Sain rytäkässä osumaa peräänajaneen kaverin pyörästä ja sekä polvi että nilkka ottivat siinä määrin siipeensä, että käveleminen oli kisan jälkeen hieman hankalaa. Yleisesti viikonloppu oli tietyllä tapaa kaksijakoinen, perjantai oli hankala ja kisakin päättyi pettymykseen, mutta homma lähti etenemään parempaan suuntaan lauantain ja sunnuntain aikana.

Nyt vietetään kesätaukoa, joka toki ei tarkoita laakereilla lepäämistä. Edelleen on parannettavia asioita ja niiden eteen tehdään tauolla hommia. Iso kiitos tiimille, sponsoreille ja kaikille hengessä mukana oleville kauden ensimmäisestä puolikkaasta!

Ja hyvää, rentouttavaa ja (aurinkoista) juhannusta kaikille!

PS. Enää pari viikkoa Imatranajoihin. Muistakaahan kaikki tulla kisoihin, siellä nähdään!

- Niki #66

Photo: Philippe Damiens