Tukijahaastattelu: Imatran Pultti ja Esko Ollonen

Julkaistu: 10.08.2017

imatran-pultti-16x9.jpeg

Mistä yhteistyö Nikin ja Imatran Pultin välillä alkoi? 

- Yhteistyön taustalta löytyy tärkeänä vaikuttimena oma kiinnostukseni moottoriurheilua kohtaan. Seuraan aktiivisesti MotoGP ja Formula 1 -kisoja. Tunnen myös Nikin taustaryhmää ja sitä kautta lähdimme hakemaan mallia, jossa voimme olla yrityksenä tukemassa nuorta urheilijaa.

Miten juuri Niki valikoitui Imatran Pultin tukemaksi urheilijaksi? 

- Olin kuullut Nikistä jo ennen yhteistyöstä keskustelemisen aloittamista ja tiesin kyseessä olevan nouseva nuori lahjakkuus. Tätä kautta palaset loksahtelivat kohdalleen ja Imatran Pultti lähti tukemaan Nikin RR-uraa.

Mikä on ollut mieliinpainuvin muisto Nikin urheilijauralta?

- Kyllähän ne viime vuoden kisat hänen kohdaltaan osoittivat, että on aikamoinen urheilija kyseessä. Kolme kisaa ns. kylmiltään ja yhtä monta podiumia sekä kilpailun nopeinta kierrosta siinä vielä samalla.
 

Kuka tunnustautuu Imatran Pultin kovimmaksi Niki-faniksi?

- Kyllä Pultilla kaikki ovat Nikin faneja ja myös seuraavat hänen kehitystään.

Aiotko vierailla paikan päällä kisoissa tulevalla kaudella?

- Tarkoitus on lähteä nyt elokuussa Saksaan seuraamaan kisoja.

Tietojemme mukaan sinua nähdään silloin tällöin ottamassa miehestä mittaa keilahallilla, milloin herra Tuuli johdatetaan keilaamisen saloihin?

- Eihän siinä muuta kun lähdetään hallille, pitää toki vielä tarkistaa Nikiltä, että milloin mies ehtii mukaan. Käydään keilaradalla tekemässä täyskaadot pois alta, että ne voi sitten prätkähommissa jättää vähemmälle. Heh, vitsi vitsi...

Kuka voittaa kaudella 2017 Supersportien maailmanmestaruuden?

- Nyt on vaikea kysymys.. kova laji, monta kovaa kuskia, eli paras voittakoon.

 

****

 

Imatran Pultti Oy on yksityisessä omistuksessa oleva vuonna 1986 perustettu yritys. Yrityksen asiakaslähtöinen toiminta-ajatus on ollut perustamisesta alkaen palvella lähialueen teollisuutta, unohtamatta yksityisiä asiakkaita luotettavasti ja ammattitaidolla.

Yrityksen asiakkaita ovat  Metsä-, Konepaja- ja Rakennusteollisuus sekä pienet ja keskisuuret asennus- ja palveluyritykset, unohtamatta yksityistä laatua arvostavaa kuluttajaakaan.