Nikin blogi: Portimaon kisa päättyi kaatumiseen

Julkaistu: 17.09.2017

PORT0988.jpeg

Moikka kaikille,

Portimaon kisaviikonlopulta lähdettiin hakemaan jatkoa Saksan viikonlopun hyvälle vireelle. Kuukauden ajotauon jälkeen päästiin taas pyörän selkään ja ajo lähti kulkemaan nousujohteisesti oikeaan suuntaan. Ekassa treenissä tarkoitus oli löytää ajamisesta rytmi ja rentous ja sitä kautta ryhtyä rakentamaan tasaista viikonloppua. Ajaminen kuitenkin tahtoi lipsua hieman liian agressiiviseksi. Siitä huolimatta avaustreenistä sijoitus 7, eli ihan ok.

Tokaan treeniin lähdettiin parantamaan aikaa ja sijoitusta. Saatiinkin kehitettyä pyörää eteenpäin ja tuntuma oli hyvällä tasolla, vielä jäi tekemistä rentouden kanssa, mutta positiivisin mielin lähdettiin aika-ajopäivään. Perjantain jälkeen löydyimme tuloslistan kahdeksannelta paikalta ja se tarkoitti suoraa paikkaa superpole 2:seen.

Kolmostreeni meni omalta osalta nousujohteisesti. Perjantain pohjalta löydettiin parannuksia pyörään, jotka toivat ajoon rauhallisuutta. Ajaminen tuntui paremmalta eikä ollut perjantain tyyliin samalla lailla repimistä. Käytetyllä renkaalla saatiin hyvä aika, joka toi luottoa, että aika-ajoissa on hyvät mahkut!

Superpolessa sain onnistumaan yhden ihan hyvän kierroksen, mikä riitti toiseen riviin ja 6 paikalle. Olin tyytyväinen itse sijoitukseen ja aikaan. Totta kai myös parannettavaa jäi.

Kisassa lähdin hakemaan ehjää suoritusta ja hyvää sijoitusta. No, se ei valitettavasti ollut lopputulos. Alussa ajoin kärkiryhmän perässä, mutta en päässyt millään ohi edellä ajavasta kuskista ja jäimme kärkiryhmästä. Kun pääsin kaverista ohi niin kärki oli karannut ja ajoin itsekseni kuudennella sijalla. Sitten tapahtui ajovirhe, keula lähti alta ja lopputuloksena kaatuminen kuutospaikalta.

Viikonlopussa oli paljon hyviä asioita, mutta totta kai kaatuminen ja ajovirhe jäivät harmittamaan. Hommia pitää jatkaa ja kehitystä on edelleen löydettävä. 

Kiitos jälleen tiimille hienosta työstä koko viikonlopun ajan. Kiitos ja kumarrus myös kaikille muille vauhdissa mukana oleville! 

Ranskassa jatketaan! 

- Niki #66