Tukijahaastattelu: KSPT-Insulation ja Jukka Peltonen

Julkaistu: 13.10.2017

tukijahaastettelu-ksptinsulation-s.jpeg

Mistä yhteistyö Nikin ja KSPT:n välillä alkoi?

Tutustuin Nikiin vuonna 2012 ja siitä ystävyytemme alkoi. Tältä pohjalta lähdimme tukemaan myös Nikin urheilu-uraa KSPT:n kanssa.

Miten juuri Niki valikoitui KSPT:n tukemaksi urheilijaksi?

Nikillä oli hyvät ja lupaavat näytöt ratamoottoripyöräilyssä eri sarjoista. Yhtenä elementtinä päätöksemme taustalla oli myös Nikin kunnianhimoinen ja selkeä suunnitelma kipuamisesta ratamoottoripyöräilyn MM-tasolle.

Mikä on ollut mieliinpainuvin muisto Nikin urheilijauralta?

Kyllä se on ollut Lausitzringin kisa vuonna 2016, kun Niki ajoi kauden 2016 ensimmäisen villin kortin kisansa Supersportien MM-sarjassa. Sattumoisin olin silloin itse paikan päällä eikä esitys todella jättänyt kylmäksi. Viikonloppuun mahtui monenlaista, harjoituksissa kaatuminen veti pyörän lähes lunastuskuntoon, mutta niin vaan Kallio Racingin mekaanikot taikoivat pyörän kasaan aika-ajoja varten. Eikä todellakaan turhaan, aika-ajoista toinen paikka, kisassa kilpailun nopein kierros, rataennätys ja nousu podiumin kakkospallille. Tätä oli hienoa olla todistamassa omin silmin, loput kaksi villinkortin kisaahan jatkuivat siitä sitten tunnetusti samaan malliin! 

Kuka tunnustautuu KSPT:n kovimmaksi Niki-faniksi?

Kyllä Jupe eli allekirjoittanut on kovin. Niki on ollut meillä myös työmailla hommissa, joten kyllä työkaveritkin seuraavat ja fanittavat miehen suorituksia tosi tarkasti.

Aiotko vierailla paikan päällä kisoissa tällä kaudella tai jos olet jo vieraillut niin mikä kisoissa on parasta paikan päällä?

Olen ollut tänä vuonna Australian Phillip Islandin ja Italian Misanon kisoissa paikan päällä. Kyllä kisapaikalla ehdottomasti parasta on päästä seuraamaan läheltä Kallio Racingin ja Nikin työskentelyä viikonlopun aikana. Fiilis ja jännitys aina tapissaan, kun tuttu sälli kiertää rataa.

Niki on tutustunut yrityksenne toimintaan myös työmiehenä kisaviikonloppujen välissä, miten herra Tuulelta sujuvat työmaahommat rr-ratojen ulkopuolella?

Niki on kelpo työmies myös ratojen ulkopuolella. Hommat rupesivat kulkemaan työmailla alusta alkaen mallikkaasti.

Kuka voittaa kaudella 2017 Supersportien maailmanmestaruuden?

Kun se ei tänä vuonna ole Niki, niin ei ole väliä kuka vie mestaruuden.

--

KSPT-INSULATION OY

KSPT-Insulation on vuonna 1977 perustettu eristys- ja telinemateriaalien sekä asennuspalveuiden toimittaja. Yrityksellä on toimintaa Suomessa ja myös muualla Euroopassa työllistäen noin 100 henkilöä. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Jyväskylässä, teline- ja kunnossapitoyksikkö Kouvolassa. Yritys on rekisteröity myös Ruotsissa.