Thaimaan kisasta työvoitto, sunnuntaina maaliin 9. sijalla

Julkaistu: 25.03.2018

TuuliAB3Z9290.jpeg

Moikka kaikille,

Kauden toinen kisaviikonloppu on laiteltu pakettiin Thaimaassa ja pikkuhiljaa valmistaudutaan kotiin lähtöön sekä sitä myöden myös kauden jatkamiseen Euroopan mantereella. Tässä yhteenvetoa Thaimaan viikonlopun etenemisestä. 

Avaustreenissä ajo lähti rullaamaan ihan ok-tasolla vaikka melkein kuukausi oltiin oltu ajamatta avauskisan jälkeen. Kakkostreeniin ei kuitenkaan saatu sellaista menoa päälle, että paikka Superpole 2:ssa olisi tullut jo perjantain perusteella. Painiskelemme tietyn ongelman kanssa sessiosta toiseen eikä siihen ole valitettavasti löydetty vieläkään lopullista ratkaisua. Aika-ajopäivältä lähdettiin kuitenkin hakemaan Superpole 1:n kautta paikkaa kympin joukosta sunnuntain lähtöruudukossa.

Aika-ajopäivästä ei kuitenkaan jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa. Ajo ei lähtenyt kulkemaan eikä paikka Superpole 2:een auennut. Päivän lopputuloksena 18. lähtöpaikka kisaan ja iso kysymysmerkki sen kanssa miksi vauhti ei irtoa. Kirvestä ei kuitenkaan heitetty kaivoon vaan kisasta lähdettiin hakemaan hyvää starttia ja siitä sija kerrallaan nousujohteista kipuamista kohti MM-pisteitä.

Kisassa ajo lähti rullaamaan hyvin sitä mukaa, kun renkaat kuluivat kierrosten edetessä. Jostain syystä tuoreella renkaalla tuntuma on vielä heikompi kun kuluneella, mutta ongelma on tiedossa ja siihen haetaan jatkuvasti ratkaisuja. Maalin kisassa saavuttiin sijalla 9. ja lähtökohtiin nähden kisan lopputulokseen voidaan olla tyytyväisiä. Tästä jatketaan kohti Euroopan kisoja, seuraavaksi ajetaan kilpaa Aragonissa huhtikuun puolessavälissä. 

Kiitos taas tiimille, sponsoreille ja kaikille vauhdissa mukana oleville. Palaillaan asiaan Aragonin kisan merkeissä!

- Niki #66