Käden kunto ei antanut kisata Sachsenringillä

Julkaistu: 15.07.2018

Moikka,

Sachsenringin viikonloppu päättyi meikäläisen osalta ennen kuin ehti alkaakaan. Assenissa tapahtuneen kaatumisen seurauksena operoitu käsi ei mahdollistanut täysipainoista ajamista ja jouduimme valitettavasti tekemään päätöksen viikonlopun päättämisestä toiseen vapaaseen harjoitukseen. Käsi tuntuu arjessa ihan ok:lta, mutta heti kun laitan hanskan käteen tulee siihen paljon painetta ja kipua. Käsi ei myöskään antanut käyttää kytkintä mikä vaikeuttaa ajamista.

Pettymys on tietysti kova, into ja halua ajaa oli todella korkealla. Nyt kuitenkin katse on käännetty Bronohon ja käden kuntouttamiseen täyteen iskuun siihen mennessä. Kisakalenterissa on nyt kahden viikon tauko, joka antaa hyvän tilaisuuden parannella käsi ennen kauden toisen puoliskon käynnistämistä Bronosta. 

Harmittaa myös tiimin puolesta, etten päässyt ajamaan kisassa. Olen kuitenkin äärimmäisen kiitollinen siitä tuesta, jonka olen heiltä haasteiden aikana saanut. Iso kiitos myös Alpinestarsille, joka oli tehnyt minulle erikoishanskan viikonloppua varten, valitettavasti sekään ei auttanut tarpeeksi vaan kipua oli liikaa.

Kiitos kaikille, Bronossa vedetään taas!

- Niki #66