NIKI TUULI LOUKKAANTUI IMOLASSA

Julkaistu: 16.07.2023

Niki Tuulen vahva taistelu Italiassa Supersportin MM-sarjan Imolan osakilpailussa päättyi lauantain kilpailun viimeisillä kierroksilla tapahtuneeseen kaatumiseen ja lievän loukkaantumisen seurauksena sunnuntain kilpailu jäi kokonaan ajamatta.

Lauantain kilpailuun Tuuli starttasi kahdeksannesta lähtöruudusta. Imatralainen otti hyvän startin ja ensimmäisen kierroksen jälkeen sijoitus oli jo kuudes. Kilpailun loppupuolella Tuuli puristi pyörästään kaiken irti ja nousi jo neljänneksi. Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Tuulen Triumph kuitenkin karkasi alta ja pahannäköisen tilanteen jälkeen imatralainen löytyi keskeltä rataa pyöränsä alta. Kisa keskeytettiin ja voittajaksi julistettiin kilpailua keskeytyshetkellä johtanut Stefano Manzi.

”Parin vaikean viikonlopun jälkeen pyörän säädöissä mentiin eteenpäin ja ajaminen tuntui heti paremmalta. Mutta aika rajoilla sitä sai tulla koko kisan ajan, ja valitettavasti meni välivapaalle siinä ennen viimeistä kierrosta ja siinä tohinassa, kun laitoin vaihteen päälle niin pyörä sitten karkasi hanskasta. Sunnuntaina ei ollut mitään toivoa yrittää ajaa, ranne oli niin jäykkä ja turvoksissa. Nyt kotia kohti ja kuvauksiin että selviää mikä ranteessa on vialla.” kertoi Tuuli